Mark och Anläggningsarbetare

2018-09-06

Vi söker Mark och Anläggningsarbetare till Borås Schakt AB.

Borås Schakt AB är ett helägt dotterbolag till LBC Borås AB. I vår totala maskinpark finns cirka 220 fordon och 35 maskiner.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bland annat rörläggning, stensättning, förberedande markarbeten, plattsättning och VA-arbeten. Vi söker en flexibel person med god samarbetsförmåga som trivs när tempot är högt. Vi tror att du är en driven och självständig person som gärna tar egna initiativ och kan generera resultat tillsammans med andra. Du blir en i teamet med gott kamratskap och bra stämning.

Dina erfarenheter:

Vi söker dig som har erfarenhet inom VA och allmänt markarbete. Vi ser det som meriterande om du genomgått Trafikverkets kravutbildningar liksom giltiga behörighetsutbildningar som säkerhet på väg.

Dina egenskaper:

Vi söker dig som är praktiskt lagd, självständig och engagerad. Det krävs att du är flexibel och anpassningsbar då snabba beslut och ändringar påverkar arbetet. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du uppskattar och bidrar till god laganda och samarbete. Du är ansvarsfull och noga med tider och säkerhet. Du har en bra kommunikativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift.

Ytterligare information:

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar provanställning. Arbetsområdet är Sjuhäradsbygden, resor inom regionen förekommer och B-körkort är ett krav.

För frågor om tjänsterna, ber vi dig kontakta Henrik Lindström på telefonnummer 033-177475.

Du söker tjänsten genom att skicka din ansökan till oss på e-post: jobb@lbc-boras.se. Vi vill ha din ansökan senast den 2018-09-28 men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

 

Undermeny

Nyheter