Redovisningsekonom

2018-10-11

Redovisningsekonom till LBC Borås  

Har du erfarenhet av redovisning och lönehantering? Är struktur och självständighet ord som kännetecknar ditt arbetssätt? Då kan du vara LBC nästa redovisningsekonom!

Om vår kund

LBC Borås är ett heltäckande transport- och serviceföretag som omsätter mer än  500 miljoner och sysselsätter ca 280 fordon och maskiner fördelade inom tre affärsområden. Bygg & Anläggning, Gods & Logistik samt Miljö & Återvinning. Varje affärsområde har utvecklat djup kompetens och ett brett utbud av tjänster som gör oss till en unik samarbetspartner. För att bli ett komplett serviceföretag så har vi även verksamheter som egen återvinningsanläggning och egen verkstad.

Läs mer på www.lbc-boras.se

Dina arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom och löneadministratör ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning
  • Kontoavstämningar
  • Moms- och skattedeklaration
  • Kundreskontra
  • Leverantörsreskontra
  • Löneadministration
  • Aktiv delta i månads-, kvartals- och årsbokslut

LBC Borås erbjuder dig en tjänst på ett stabilt och etablerat företag med en trygg miljö, som värnar om personalens långsiktighet och karriärmöjligheter. Du ingår i ett team där du arbetar nära redovisningsansvarig och rapporterar till administrativ chef. Tjänsten är på heltid med placering på LBC Borås huvudkontor på Getängsvägen.

 Din profil

Vi söker dig som har relevant utbildning inom ekonomi och minst 3-5 års erfarenhet från kvalificerat redovisnings- och lönearbete. Du har goda datakunskaper och är en van användare av Excel.

Som person är du öppen och positiv, du är noggrann och har ett eget driv. Du är självständig och tycker om att skapa struktur och ordning. Du är prestigelös, och har god samarbetsförmåga.

I denna rekrytering samarbetar vi med Effektiv. Läs mer om tjänsten och ansök via www.effektiv.se. Kontakta Jens Lindroth, 070-964 42 27, jens@effektiv.se eller Marie Wikström 072-017 93 60, marie@effektiv.se om du har frågor. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 25 oktober.

 

https://effektiv.se/jobs/redovisningsekonom-till-lbc-i-boras/

Undermeny

Nyheter