Pellets i Borås, Mark Ulricehamn

Låt LBC Borås AB sänka dina värmekostnader med pellets från Scandbio

 

 

På vårt kontor i Ulricehamn har vi pellets för avhämtning. Du hittar oss på Karlsnäsvägen 14, 523 37 Ulricehamn och vill du vara säker på att det finns pellets innan du kommer slår du oss en signal på tel. 0321-53 00 70. 

 

OBS Läs nedan meddelande från vår pelletsleverantör Scandbio

"På grund av hög orderingång och råvarubrist måste vi omgående stänga för alla order på värmepellets och stallpellets tillsvidare. 

Vi hoppas att vi på det här sättet säkerställer tillgången av pellets för våra trogna kunder i vinter och räknar med att öppna försäljningen av värmepellets igen veckan 40. 

Vi på Scandbio" 

 

LBC Borås din Pelletsleverantör

Väljer du att värma ditt hus med pellets eller loggs, väljer du ett miljömässigt sätt som dessutom är fördelaktigt ekonomiskt. Våra bränslen är det självklara valet för alla som bryr sig om både miljö och familje ekonomi. Vi säljer och transporterar i hela Sverige, men vårt största upptagningsområde är Borås, Mark och Ulricehamn och dess närområde.

Om man inte är hemma vid leverans är det bra att meddela vid beställning var transportören ska placera pallarna eller blåsa in pellets.

Vägbredd minst 3,5 meter, fri höjd 4,2 meter (grenfritt) och bärighet för tung lastbil (axeltryck 8 ton), röjt från snö och sandat.

Vi säljer också ströpellets!

Produktblad_Bränslepellets_6mm_Svensk text.pdf

Produktblad_Bränslepellets_8mm_Svensk text.pdf

Produktblad_Stallpellets.pdf