Grävsug

Grävsugning är ett smidigt sätt att suga upp material från trånga eller svåråtkomliga utrymmen såsom krypgrunder, vindar, innegårdar, källare med mera. Sugen kan hantera allt från grus, aska, löv och sand till sågspån, taksingel, makadam, pellets och isoleringsull för att nämna några.

Precis som den kan komma åt att suga upp material från trånga utrymmen kan den även användas för att blåsa in material. Förutom att vara ett smidigt sätt att förflytta materialet från transportfordonet till vald plats är det även skonsamt för kroppen att slippa bära tunga material.

Ibland är det svårt att komma åt att gräva vid vissa utrymmen och ibland går det inte att gräva för att risken at komma åt elledningar eller rör är för stor. Då kan grävsugen på ett smidigt sätt gräva vid rörledningar eller krypgrund.

En grävsug är ett bra alternativ när det kommer till att samla upp och transportera miljöfarligt material som annars dammar. Genom att suga upp materialet direkt in i bilen, slipper man att det dammar och förorenar en arbetsplats.
 

Att använda en grävsugare gör rengöringen av brännugnar, bandgångar och traverser enkel. Smuts och damm sugs enkelt upp in i bilen utan extra handpåläggning.

Bokning Order 
Gruppnummer: 033 - 17 74 71
Gruppmail: miljo@lbc-boras.se