12 december 2024
5 snabba frågor till Peter Mattzon, platschef på Galtbacken
Kan du avslöja något du är riktigt bra på?
– Att röka kött. Jag har låtit bygga en egen BBQ Low & Slow. En fem meter lång vedeldad rökgrill. Tanken är att råvaran ska tillagas på en låg och jämn temperatur under lång tid, allt från 6 till 15 timmar. Det är mycket förnuft och känsla här. Ribs, korv och bringa är favoriter.
Vilken är din roll på LBC Borås?
– Jag är platschef på Galtbacken, LBC:s egen återvinningsanläggning i Borås.
Varför skulle någon vilja byta jobb med dig?
– De skulle få vara en problemlösare, ofta handlar det om att kunna förhålla sig till olika situationer. Att vilja vara med och påverka är också viktigt.
Vilken är den bästa stunden på arbetsdagen?
– Förmiddagen, när vi har landat i något som har varit på gång. Kanske nått ett uppsatt mål. Eller lyckats med det vi hade för avsikt att göra.
Vi närmar oss julen, vad är det bästa med julen enligt dig?
– Möjligheten att umgås med människor som betyder mycket för mig. Och göra roliga grejer tillsammans.